burevestnik.bg - Мобилна версия


Двама са кандидатите за контрольор на „БУЛ БИО“

Стефко Монев става контрольор на СБПЛРПФЗ „Св. Петка Българска“ във Велинград

Двама са кандидатите за контрольор на „БУЛ БИО“

Двама са кандидатите, подали документи в конкурса за контрольор на държавното дружество „БУЛ БИО“. Това са Николай Борисов и Петя Иванова, става ясно от междинните резултати, публикувани на уебстраницата на Министерството на здравеопазването.

И двамата са преминали успешно през първите два етапа от конкурса – проверка на документите за съответствие и представяне на концепция за подобряване на отчетността и опазване на имуществото на дружеството. Предстои кандидатите да преминат и през третия етап – събеседване с комисия, от който ще се определи контрольорът на дружеството.

Конкурсът за контрольор на белодробната „Св. Петка Българска“ във Велинград пък приключи преди дни. От резултатите става ясно, че постът ще бъде зает от Стефко Монев, който единствен премина успешно и през трите етапа на конкурса.

Кандидатите за позицията бяха трима – Диана Костова, Димитър Мерджанов и Стефко Монев. Само Монев обаче бе допуснат до третия етап на конкурса, а другите двама кандидати приключиха участието си след втория.


СПОДЕЛИ:

Коментари по темата


   5B#%

User Avatar Ти да видиш 20.04.2023 20:31:10

Петенцето толкова работлива станала, че чак не смогва в дирекцията си, та чак и контрольор ще става.

Още от Новини