burevestnik.bg - Мобилна версия


Дипломираха се абсолвентите от Факултета по обществено здравеопазване към МУ – Варна

Дипломираха се абсолвентите от Факултета по обществено здравеопазване към МУ – Варна

301 абсолвенти от 13 специалности във Факултета по обществено здравеопазване към МУ – Варна получиха своите дипломи на тържествена церемония, състояла се на 18 ноември в Двореца на културата и спорта. Отличниците са 92-ма, а първенец на Випуск 2023 е Силвия Илиева от специалност „Логопедия“, ОКС „Бакалавър“, съобщават от висшето учебно заведение.

Ректорът на МУ – Варна проф. д-р Светослав Георгиев поздрави дипломираните здравни и управленски специалисти с думите: „Убеден съм, че подготовката Ви в Медицински университет – Варна е сигурна основа за Вашето успешно професионално развитие. Вярвам, че ще вложите своите знания и умения в полза на здравето на хората и в подобряването на здравната система в България“. Проф. Георгиев пожела на младите специалисти да вървят с увереност по избрания път.

По утвърдена традиция на МУ – Варна завършващите медицински сестри и акушерки положиха клетва. Дипломите на абсолвентите бяха връчени от ректора проф. д-р Светослав Георгиев, от заместник-ректор „Учебна дейност“ проф. д-р Албена Керековска и от заместник-ректор „Международно сътрудничество, акредитация и качество“ проф. Тодорка Костадинова.

Всички отличници от бакалавърските програми получиха парична награда от ректора на Университета. С награди на УМБАЛ „Св. Марина“ и на СБАГАЛ „Проф. д-р Д. Стаматов“ бяха отличени най-изявените абсолвенти от специалностите „Медицинска сестра и „Акушерка“.

Грамоти и плакети за активна студентска дейност бяха връчени на Моника Златева от специалност „Здравен мениджмънт“ и Зюлейха Ахмед от специалност „Медицинска сестра“. За активна спортна дейност в отбора по волейбол на МУ – Варна с приз бе награден Даниел Петков от специалност „Здравен мениджмънт“, ОКС „Бакалавър“.

Академичното ръководство на МУ – Варна и дипломантите от Випуск 2023 бяха поздравени от представители на държавната и местната власт, ръководители на здравни и лечебни заведения, университети, съсловни и неправителствени организации, институции, партньори и приятели на Университета и на Факултета по обществено здравеопазване.


СПОДЕЛИ:

Коментари по темата


   9LZe

User Avatar Гост 21.11.2023 00:20:41

Много меринджеи родиха ФОЗовете? И защо сстрите и акушерките учат във ФОЗове а не в съответните клинични катедри? И сестринство към катедра по сестринсво, а не към измислените ФОЗ

User Avatar semm 20.11.2023 17:51:09

И двамата ще го харесате: желязна еpекция за цяла нощ, няма бързо да свършваш: cвирка, анален и вагинален ceкc, колкото поискаш, подобряване на издръжливостта до 10 ПЪТИ по-дълго, ярък оргазми и за двамата, Подобряване на вкуса на спepмaта: тя ще иска да поглъща все повече и повече! Съветвам всеки да опита------> mub.me/bluex

Още от Новини