burevestnik.bg - Мобилна версия


Д-р Свилен Арнаудов остава начело на КОЦ – Шумен

Д-р Свилен Арнаудов остава начело на КОЦ – Шумен

Общинският съвет в Шумен избра за управител на Комплексен онкологичен център (КОЦ) – Шумен настоящия му шеф д-р Свилен Арнаудов с мандат от 3 години. За решението гласуваха 21 общински съветници, 7 бяха „против“, а 8 се въздържаха.  Общинският съвет даде право на кмета проф. Христо Христов да сключи договор с д-р Арнаудов за управление на лечебното заведение, съобщава БТА.

В конкурса взеха участие трима кандидати – д-р Свилен Арнаудов, Румен Генов и Кирил Киров, като и тримата достигнаха до последния етап от него – събеседване с комисия.

Те са отговаряли на въпросите каква е ролята на управителя на дружеството, какви са неговите отговорности, права и задължения, какви са основните предизвикателства пред КОЦ – Шумен, как инвестиционна програма ще се отрази на структурата на лечебното заведение, възможно ли е да бъдат подобрени финансовите резултати и да се създадат възможности за инвестиране на собствени, а не заемни средства в най-нова и съвременна техника и технологии. На кандидатите са задавани и уточняващи въпроси, пише в докладната записка на кмета на Шумен.

Съгласно получените оценки в етапите на конкурса и според получената средноаритметична обща оценка от представената разработка и получената оценка при събеседването с всеки от кандидатите, комисията, оценяваща кандидатите, е оценила д-р Свилен Арнаудов с 5,18, д-р Румен Генов с 4.97 и д-р Кирил Киров с 4.84, сочи още докладната.


СПОДЕЛИ:

Коментари по темата


   cBx3

User Avatar Гост 27.09.2024 08:37:33

Поздравления!

Още от Новини