burevestnik.bg - Мобилна версия


Един е кандидатът за шеф на Хематологията

Един е кандидатът за шеф на Хематологията

Д-р Нина Ръсина е единственият кандидат за изпълнителен директор на Специализираната болница за активно лечение на хематологични заболявания в София. Това става ясно от междинните резултати от конкурса, публикувани на уебстраницата на Министерството на здравеопазването.

Д-р Ръсина е преминала успешно през първите два етапа от процедурата и е достигнала до третия – събеседване с комисия. В случай, че премине успешно и него, д-р Ръсина ще ръководи Хематологията през следващите три години.

До третия етап от конкурса за ръководство на болницата са достигнали и Александър Москов, който е кандидатствал за независим член на Борда на болницата, както и Костадин Манов, кандидатствал за представител на държавата.

Освен Александър Москов, за независим член на Съвета на директорите на болницата са кандидатствали също Полина Огнева и Живко Бояджиев, които обаче са отпаднали още след първия кръг от конкурса.


СПОДЕЛИ:

Коментари по темата


   Rq@9

User Avatar Гост 26.10.2024 08:02:43

Златното плъхче на Мавров дето носи чантичките с кеша от медицински изделия - впечатляващ избор на управленски капацитет за лечението на пациенти с хематологични заболявания

User Avatar Гост 26.10.2024 00:27:21

Манов е чист престъпник от групата на Шаро! Как е възможно да бутате този некадърен простак

User Avatar Гост 25.10.2024 23:22:28

Тоя Манов докога ще го тика държавата насам-натам. Абсолютен гьон и освен това е някакъв началник в здравната каса. Няма ли конфликт на интереси тук?

User Avatar Гост 25.10.2024 17:31:55

Къде ли не я ръсихте? ЦСМП София, педиатрия, хематология - продукт от ерата на всестранно развитите.

Още от Новини