burevestnik.bg - Мобилна версия


Министърът към фармацевтите: Благодаря Ви за професионализма и отдадеността

Министърът към фармацевтите: Благодаря Ви за професионализма и отдадеността

„По стара българска традиция на 24 юни отбелязваме Еньовден, когато според народните вярвания билките са най-лековити. На тази дата у нас отдаваме почит и към Вашия труд“. С тези думи служебният министър на здравеопазването Галя Кондева се обръща към фармацевтите на днешния им празник.

„На празника на българския фармацевт имам честта да Ви поздравя от името на Министерството на здравеопазването и лично от свое име.

Използвам тази прекрасна възможност да Ви благодаря за професионализма и отдадеността на една от най-благородните професии с огромен принос за общественото здраве“, казва тя в поздравителния си адрес.

„Със своята експертиза и отговорност Вие сте ключов партньор на медицинските специалисти при осигуряването на комплексни и ефективни медицински грижи. Оценявам високо всеотдайните Ви усилия да ги гарантираме на българските граждани – всеки ден, независимо от предизвикателствата, пред които се изправяме. Знам, че зад успеха на общата ни мисия да опазим здравето и живота им се крият много труд, безценен опит и безупречни знания. Приветствам стремежа Ви да ги надграждате непрекъснато. Също така съм убедена, че доверието на пациентите се гради със съпричастност към проблема на ближния и готовност да се помага с индивидуален съвет и внимание. Това са качества, които Вие, българските магистър-фармацевти, безспорно притежавате и за които Ви изказвам признателност.

Вярвам, че ще продължим да си сътрудничим в името на здравето“, завършва поздравлението на д-р Кондева.


СПОДЕЛИ:

Коментари по темата


   tgQ$

User Avatar За благодарен пациент 25.06.2024 12:50:02

Изключително некоректна, некомпетентна и пробита персона. Няма злоба, само съжаление за профуканите месеци на нейното бездействие в мз..

User Avatar Благодарен пациент 24.06.2024 18:47:16

Защо толкова много злоба към един прекрасен и всеотдаен човек и лекар? Д-р Кондева, бъдете здрава, бог да ви дава сили!

User Avatar Кондьовица 24.06.2024 14:16:42

Благодари се на мафиотите от ГЕРБ, че направиха боклук като тебе министър, не на фармацевтите!

Още от Новини