burevestnik.bg - Мобилна версия


Проф. Златин Киряков напът да остане в ръководството на МБАЛ – Пазарджик

Проф. Златин Киряков напът да остане в ръководството на МБАЛ – Пазарджик

Проф. Златин Киряков може да остане в ръководството на МБАЛ – Пазарджик. Това става ясно от междинните резултати от конкурса на Министерството на здравеопазването за представител на държавата в Съвета на директорите на болницата, публикувани на уебстраницата на ведомството.

Проф. Киряков е единствен кандидат за позицията, конкурс за която бе обявен от МЗ за втори път в рамките на няколко месеца, след като първият не излъчи победител.

По време на предишния конкурс, който бе за всички позиции в ръководния борд на лечебното заведение, проф. Киряков отново бе кандидат, но за независим член, като за този пост се състезаваше с друг член на ръководството на МБАЛ – Пазарджик – д-р Иван Станоев. Тогава д-р Станоев бе класиран на първо място и спечели позицията.

Междувременно единственият кандидат за представител на държавата в Съвета на директорите – д-р Йовко Червенков, не успя да премине през последния етап от конкурса и така се наложи да бъде обявен нов.

Сега кандидатът за поста проф. Киряков също очаква последния етап от конкурса – събеседване с комисия, за да представлява Здравното ведомство в ръководството на МБАЛ – Пазарджик.


СПОДЕЛИ:

Коментари по темата


   hUWC

User Avatar Elf 22.10.2024 10:31:33

Проф. Златин Киряков-Chenge ,ta chenge!

Още от Новини