burevestnik.bg - Мобилна версия


С 10% увеличиха заплатите на персонала в УМБАЛ „Св. Марина“ - Варна

С 10% увеличиха заплатите на персонала в УМБАЛ „Св. Марина“ - Варна

Варненската УМБАЛ „Св. Марина“ увеличи заплатите на служителите си с 10% от 1 януари 2023 г. „Заслуженото увеличение на заплатите на назначените над 2000 служители във втората по големина болница в България е резултат от високия професионализъм на работещите лекари, специалисти по здравни грижи и административен персонал в съчетание с високотехнологично медицинско оборудване, модерна апаратура от най-висок клас, както и въведените авангардни методи на лечение“, заявяват от болницата.

„Комплексът от тези фактори позволи на УМБАЛ „Света Марина” - Варна през 2022 г. да окаже необходимата медицинска помощ на 50 307 болни от страната и чужбина“, допълват от там.

Болницата успешно приключи финансовата 2022 г. с отлични натурални и стойностни показатели. С увеличението на трудовите възнаграждения, считано от 1 януари 2023 г., месечният размер на сумата за заплати и осигуровки възлиза на близо 4 950 000 лв.

„Ръководството на УМБАЛ „Света Марина” - Варна благодари на своите служители за високия професионализъм, отговорност, всеотдайност и пожелава на тях и техните семейства здраве, щастие и успехи през новата 2023 г.!“, казват от лечебното заведение.


СПОДЕЛИ:

Коментари по темата


   hSe9

Още от Новини