burevestnik.bg - Мобилна версия


Три дами с приза „Златни ръце, добро сърце“ на УМБАЛ „Канев“

Три дами с приза „Златни ръце, добро сърце“ на УМБАЛ „Канев“

Три дами спечелиха приза „Златни ръце, добро сърце“. Наградите връчи изпълнителният директор на УМБАЛ „Канев“ бриг. ген. (ОР) инж. Иван Иванов, съобщават от лечебното заведение.

Д-р Цонкова спечели приза „Златни ръце, добро сърце“ след гласуване, проведено в социалните мрежи и вътрешно гласуване от отделенията в болницата. „Наистина съм развълнувана и благодарна! Искам да Ви кажа, че зад това признание стои всеки един от Вас и ръководството. Всяка една медицинска дейност е свързана с Вас и Ви благодаря, защото зад мен стоите всички Вие“, каза доц. д-р Цонкова. Тя бе избрана и за Лекар на годината на университетската болница.

За първи път тази година приз „Златни ръце, добро сърце“ получи и лекар- специализант. Това е д-р Семра Еюбова, специализант по очни болести. „Това не е награда само за мен, а и за всички специализанти, които изключително много се трудят в Спешно отделение, и за човека, който най-много ми помогна да вляза в дебрите на спешното отделение, а именно д-р Денис Велиев, който ме научи да се справям с всички клинични казуси и да остана човек на първо място“, каза д-р Еюбова.

Призът за издигане престижа на лекарската професия и специалността „Анестезиология и реанимация“ бе връчен на д-р Лидия Стефанова, началник на отделение „Анестезиология и интензивно лечение“. „Отправям благодарност към всички колеги, с които съм работила през годините, на моя екип в отделението по анестезиология и реанимация, на всички отделения, с които контактуваме. Годините на дълга професионална работа се дължат на това, че аз съм започнала да работя това, което обичам, и досега, макар и пенсионер, продължавам да работя това, което обичам“, каза д-р Лидия Стефанова.

На снимката: Д-р Цонкова и инж. Иван Иванов


СПОДЕЛИ:

Коментари по темата


   wV@Q

Още от Новини