burevestnik.bg - Мобилна версия


Четирима кандидати с шанс да влязат в ръководството на „БУЛ БИО – НЦЗПБ“

Четирима кандидати с шанс да влязат в ръководството на „БУЛ БИО – НЦЗПБ“

Четирима са кандидатите за представител на държавата в ръководството на „БУЛ БИО – НЦЗПБ“ ЕАД, които имат шанс да заемат позицията. Местата за представител на държавата пък са три.

Достигналите до последния, трети етап от процедурата, са Румен Кофинов, Аделин Кадиев, Боряна Иванова и Мариана Русева, показват междинните резултати от конкурса, публикувани на уебстраницата на Министерството на здравеопазването.

Кандидатите, подали документи за участие в процедурата, са шестима, като освен четиримата, достигнали до последния етап от нея, за позицията са кандидатствали и Марина Градинарска и Алексей Иванов.

Още на етап разглеждане на документите за съответствие с изискванията от конкурса е отпаднала Марина Градинарска, а Алексей Иванов е изгубил шанс да продължи в процедурата след втория етап от нея.

Така с реален шанс да влязат в ръководството на предприятието са четиримата кандидати, достигнали до третия етап, които трябва да заемат трите места за представител на държавата в „БУЛ БИО – НЦЗПБ“.


СПОДЕЛИ:

Коментари по темата


   RwAy

Още от Новини