burevestnik.bg - Мобилна версия


Четири пъти за година е обирана столичната Онкология (Видео)

Четири пъти за година е обирана столичната Онкология (Видео)

През последната година университетската болница по онкология е била обирана четири пъти. Това съобщи в профила си в социалната мрежа Facebook директорът на лечебното заведение и бивш здравен министър д-р Стефан Константинов.

„Щетите не са големи, но неприятни – разбити брави, повредена дограма и каси на врати, откраднати таблет, дребни суми и лични вещи на персонала. Особено лошо е, че се случва в болница. Този юнак и компанията му едва ли си дават сметка как с действията си могат да застрашат лечението на десетки наши пациенти, а дори да го правят – вероятно не е тема, която ги вълнува”, пише още той.

„За съжаление охраняващата  фирма не показа особена ефективност, а от полицията след прилежните регистрации нямаме обратна връзка за развитие. За това ви представям кратък филм от изпълненията на господин крадец. Може пък някой да го познае. Ще му направи добро, ако го издаде. Че вниманието, което ни отделя, може да му изиграе лоша шега -  в онкологична болница ровенето в лаборатории и центрове за лъчелечение далеч не е безопасно за собственото му здраве начинание”, допълва д-р Констатинов в поста си.


СПОДЕЛИ:

Коментари по темата


   FN#M

User Avatar Любопитен 11.01.2022 04:22:16

Абе какво стана с 5-те милиарда, гепени от КТБ? Някакво развитие има ли? Или всичко затихна, умре?

User Avatar Многознайко 10.01.2022 18:03:08

Сега е момента да го направите като в Хематологията: препишете всички кражби на лекарства от лекари и аптека на този айдук.

User Avatar гост 10.01.2022 13:22:10

Там по голям крадец от тебе няма.

Още от Новини